Elérhetőség
+36 20 404 58 07
9200 Mosonmagyaróvár, Pacsirta utca 1.
apartman@suribau.hu

Programok

A természetkedvelő turistákat sok izgalmas program várja a Szigetközben.

Kerékpárutak

A Duna menti nemzetközi kerékpárút (Eurovelo 6) része a Szigetközön átvezető szakasz, mely mellett a töltés és a kisforgalmú mellékutak is alkalmasak kerékpározásra. A Hegyeshalom, Mosonmagyaróvár és Győr között kiépített kerékpárút mentén, kellemes pihenőhelyeken a Szigetköz épített és természeti értékeiről informálódhatnak a turisták.

További információ

Vizitúrák

A vízitúrák kedvelőinek a Szigetköz igazi csemegét jelent.

A Duna a Kárpát-medencébe érkezve, több kisebb-nagyobb ágra szakadva egy hatalmas szigetvilágot épített. Ez a csodálatos vízi világ a magyarországi Szigetköz. Közel 800 km vízi utat és több mint 300 szigetet tartalmaz.

Akik szeretnék felfedezni ezt a csodálatos Paradicsomot, vízre szállhatnak kenuval, kajakkal, vagy motorcsónakon. Túrázhatnak a Mosoni-Dunán, vagy annak nyugodtabb ágrendszereiben.

A lehetőségekről szívesen tájékoztatjuk. Prospektust a recepción kérhet.

Mosonmagyaróvári Vizisport Egyesület

Voluta - Nemzetközi Vizikarnevál

Pisztráng Kör Egyesület

Termál- és strandfürdők

Az egész évben nyitva tartó mosonmagyaróvári termálfürdő vize elismert gyógyvíz, mely besorolása szerint Európa öt, legjobb hatásfokú gyógyvize közé tartozik.

A különböző hőfokú, nyitott és fedett úszómedencékben az úszósport szerelmesei, a gyógymedencében a gyógyulásra szorulók, a gyermekmedencében pedig az apróságok találnak lehetőséget a feltöltődésre, a pihenésre és a játszásra.

Bio Flexum - Termál Gyógyfürdő

A Szigetköz szívében búvik meg a Szigetköz gyöngyszemeként emlegetett Lipóti Termálfürdő, amely megjelenésében és technikájában is az ország egyik legmodernebb fürdője. A nyugodt, csodálatos természeti környezetben található komplexum két gyógyvizes medencével, úszómedencével, gyermekpancsolókkal, sodrófolyosóval, pezsgőfürdővel, masszázselemekkel teli élménymedencével, egy 1200m2-es strandmedencével, (melyhez hullámmedence, vízi vidám park, óriás csúszdák kapcsolódnak) és egy külön kis szigeten elhelyezett vízimalom szaunával várja a fürdőzni vágyókat.

Lipóti Termál- és Élményfürdő

Strandfürdőzés

Fürdőzésre a természetes vizek szinte minden településen lehetőséget nyújtanak.

A Mosoni-Duna mellett kiépített strandokon (Mosonmagyaróvár, Halászi, Máriakálnok) lehet fürdeni.

A mellékágrendszerben a kijelölt helyeken lehet strandolni. Különösen kedvelt a Zátonyi-Dunaág Dunaszigeten.

FACEBOOK